مار آبی بلچر
شاید بتوان گفت این مار سمی ترین مار در دنیا است. یک میلی گرم از سم این مار قادر است 1000 انسان سرحال را از پا دیر بیاورد و در کشتن بسیار استاد است. این مار اگر تنها یک چهارم از مقدار گاز یا نیش خود را وارد بدن کند بدون شک آن فرد در کمتر از یک دقیقه می میرد. ماهیگیرها و غواصان اصلی ترین قربانی های این مار بسیار سمی هستند. این مار بیشتر در منطفه شمالی استرالیا و البته جنوب شرق آسیا دیده شده است.
مار قهوه ای شرقی
شاید اسم این بسیار جالب باشد و شبیه به مارهای سمی نباشد اما نگذارید این اسم شما را گول بزند زیرا تنها 14000/1 یک اونس سم این مار به راحتی هر انسان را از پا در می آورد. این مار قهوه ای دارای بدنی بسیار سخت است به راحتی نمی میرد از این رو هر جایی می تواند زندگی کند. جانورشناسان محل اصلی زندگی این مار را استرالیا و آسیا اعلام کرده اند. سرعت این مار بسیار بالاست و به راحتی می تواند به یک انسان در حال دویدن با سرعت متوسط هم خود را برساند. تنها نصف نیش این مار کافی است تا یک انسان پس از چند دقیقه جان خود را از دست بدهد.
Blue Krait
این مار که اهل کشور اندونزی است یکی از ترسناک ترین مارهایی است که می توان روی کره زمین مشاهده کرد زیرا بسیاری از حیوانات از این مار می ترسند. تنها 50 درصد از نیش این مار می تواند برای هر حیوان یا انسانی کشنده باشد. این مار بسیار تندخو است زیرا به همنوعان خود هم رحم نمی کند و می تواند به راحتی هر مار دیگری را نیز شکار کند. "Blue Krait" از جمله مارهایی است که در شب بیشتر شکار می کند اما تنها دلیل حمله کردن این مار مزاحمت هایی است که برای او ایجاد می شود زیرا در شرایط عادی درگیر نمی شود. سم این مار 16 برابر سمی تر از مار کبری است.
تایپن
یکی دیگر از مارهای استرالیایی به نام "تایپن" در این لیست قرار دارد. این مار سمی دارد که تنها یک بار نیش زدن آن می تواند 12 هزار حیوان در اندازه های یک گوسفند را از پا در بیاورد. سم این مار به گونه ای عمل می کند که هیچ چیزی قادر به جلوگیری از آن نیست زیرا سریعا با جریان خون مخلوط شده و تمامی رگ هایی را که از آن عبور می کند را می بندد، سپس به قلب رسیده و همانجا قلب را از کارمی اندازد. این مار از دسته مارهای "مامبای سیاه" به شمار می آید.
سلطان علف ها
یکی از سمی ترین مارهای دنیا، ماری به نام"بوش مستر" است. این مار می تواند به طول سه و در بعضی از مواقع به چهار متر برسد و این ویژگی آن ها را به بزرگترین مارهای افعی در دنیا تبدیل می کند. زیستگاه اصلی این مار در آمریکای جنوبی است و البته در منطقه کاستاریکا از این مار بسیار می ترسند.نیش این مار به قدری زهرآگین است که می تواند 1650 موش را با یک بار نیش زدن از پای در آورد و همچنین نیش این مار می تواند یک انسان را نیز بکشد. طبق تحقیقات این مار با هر بار نیش زدن 400 میلی گرم زهر وارد بدن قربانی می کند.
افعی موکتی
"افعی موکتی" یکیاز زهر آلودترین مارها اما بسیار کوچک است. این مار می تواند تا 75 سانتی متر رشد کند و همچنین زیستگاه آن نیز در آفریقا و خاورمیانه است. این افعی در زمان خطر از خودش صدای زیری ایجاد می کند و همچنین نوع حرکت آن نیز به حرف S انگلیسی شبیه است. یک نیش "افعی موکتی" می تواند دو انسان و 3300 موش را ضربه فنی کند. محققان بر این اعتقاد هستند که این مار عامل بسیاری از مرگ و میرهای انسانی بر اثر مارگزیدگی است. افعی موکتی در هر بار نیش زدن 20 میلی گرم زهر به بدن قربانی وارد می کند.
ببری
همانطور که از پوست راه راه این مار پیدا است رنگ های زرد و مشکی این مار باعث شده است تا به این نام مشهور شود. "مار ببری" در منطقه جنوب استرالیا و تازمانیا زندگی می کند و به عنوان یکی از خطرناکترین مارهای دنیا شناخته می شود. این مار می توان تا دو متر رشد کند. هر بار نیش این مار 112 میلی گرم زهر وارد بدن می کند و می تواند 8 انسان و 13333 موش را بکشد. این اعداد واقعا وحشتناک هستند و هیچکس دوست ندارد نزدیک این مار شود.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، استفاده از کلیدهای Ctrl+Alt+Delete در ویندوز یکی از سادهترین و سریعترین روشهای خروج از این حالات است، اما در تبلتها و تلفنهای همراه از این سه کلید خبری نیست و باید با روشهای دیگری از مشکل پیشآمده خلاص شوید.
در بیشتر موارد خلاص شدن از هنگ یا حالت انجماد در تلفن همراه و تبلت به روشهای سادهای امکانپذیر است؛ اما این روشهای ساده بسرعت به ذهن کاربران خطور نمیکند و گاهی اوقات مدت زمان زیادی از وقت کاربران را تلف میکند. در این مقاله سعی داریم متداولترین روشهای خروج از این شرایط بحرانی را برای شما شرح دهیم:
بستن اجباری
اولین پیشنهاد برای رهایی از این مشکل این است که اگر مشکل بهوجود آمده بهدلیل اجرای یک نرمافزار است، آن را ببندید.
ـ برای این کار در سیستم عامل آی.او.اس7 دوبار کلید Home را فشار دهید تا نوار چند وظیفهای یا تعویضگر برنامهها باز شود. حالا با حرکت به سمت چپ یا راست، نرمافزار موردنظر را پیدا کرده و درنهایت با کشیدن انگشت روی تصویر مربوط به آن و خارج کردن آن از صفحه، نسبت به بستن اجباری اقدام کنید.
ـ در صورتی که از آی.او.اس6 استفاده میکنید در صفحه اصلی دوبار روی کلید Home فشار داده و در انتها انگشت خود را روی آیکون نرمافزار موردنظر فشار داده و چند لحظه نگه دارید تا آیکون قرمزرنگ در کنار آن به نمایش درآید. روی آن فشار داده و نرمافزار موردنظر را ببندید.
ـ برای بستن اجباری یک برنامه در اندروید باید ابتدا به بخش Settings مراجعه کنید. در ادامه روی Apps فشار داده و به تب Running بروید. نرمافزاری را که قصد دارید بسته شود، انتخاب کرده و روی Stop فشار دهید. (اگر نرمافزار موردنظرتان را در فهرست مشاهده نمیکنید، روی Show Cached Processes در بالا سمت راست صفحه فشار داده و نرمافزار موردنظر را جستجو کنید)
راهاندازی مجدد
گاهی اوقات مشکل آنقدر حاد است که نمیتوانید هیچ ابزاری را برای بستن اجباری نرمافزار مشکلساز، اجرا کنید. در این شرایط بهترین راه حل راهاندازی مجدد دستگاه است.
ـ در آی.او.اس کلید Sleep در بالای دستگاه را چند لحظه فشار داده و نگه دارید تا نوار قرمزرنگ slide to power off نمایش داده شود. انگشت خود را در جهت بهنمایش درآمده از چپ به راست کشیده و صبر کنید تا دستگاه شما خاموش شود. برای روشن کردن مجدد دستگاه نیز چند ثانیه کلید Sleep را فشار دهید تا لوگوی اپل به نمایش درآید.
ـ در اندروید نیز روش کار مشابه است. کلید Sleep را فشار داده و نگهدارید تا صفحه تائید خاموش کردن دستگاه به نمایش درآید. با فشار Power Off دستگاه را خاموش کنید و در ادامه برای روشن کردن مجدد آن روی کلید Sleep فشار دهید و چند ثانیه نگهدارید.
راهاندازی مجدد اجباری
گاهی اوقات نمیتوانید همچون روال عادی دستگاه خود را خاموش و روشن کنید! در این شرایط باید از راهاندازی مجدد اجباری کمک بگیرید که در سیستمهای عامل اندروید و آی.او.اس به این شرح است:
ـ در آی.او.اس میتوانید کلیدهای Sleep و Home را برای چند ثانیه بهطور همزمان فشار دهید تا پس از نمایش لوگوی اپل، دستگاه شما خاموش و روشن شود.
ـ در اندروید روش کار کمی سختتر از آی.او. اس است، زیرا برخی دستگاههای اندرویدی باید از روشهای دیگری برای راهاندازی مجدد استفاده کنند. در بیشتر این دستگاهها میتوانید با فشار همزمان کلیدهای Sleep و volume-up (کلید زیاد کردن بلندی صدا) دستگاه را خاموش کرده و با فشار مجدد کلید Sleep/Power دستگاه را روشن کنید.
توجه: اگر کلید زیاد کردن صدا عمل نکرد، میتوانید کلید کم کردن صدا را آزمایش کنید و در صورتی که این روش نیز اجرا نشد، باید با مراجعه به راهنمای تلفن همراه یا تبلت خود، روش راهاندازی مجدد اجباری در دستگاهتان را مطالعه کنید.
خارج کردن باتری
همانطور که میدانید دستکاری باتری در محصولات اپل بسیار دشوار است و بسیاری از کاربران عادی قادر به انجام این کار نیستند! برخلاف این محصولات، دسترسی به باتری در بیشتر دستگاههای اندرویدی براحتی امکانپذیر است و در صورتی که نتوانستید با راهاندازی اجباری نیز دستگاه خود را خاموش کنید، میتوانید با خارج کردن باتری از دستگاه، آن را خاموش کرده و پس از جازدن مجدد آن در محفظه باتری، نسبت به روشن کردن دستگاه اقدام کنید.
بازگشت به تنظیمات کارخانه
گاهی اوقات یک مشکل با راهاندازی مجدد رفع نمیشود یا در فواصل زمانی مختلف در شرایط متفاوت پدیدار میشود. در این شرایط بهترین راهحل پیشنهادی بازگشت به تنظیمات کارخانه است.
ـ در آی.او. اس به Settings مراجعه کرده و روی General فشار دهید. در ادامه Reset را انتخاب کرده و Reset All Settings را فشار دهید.
توجه: با استفاده از این گزینه تنظیمات دستگاه شما بازنشانی شده، اما اطلاعات شما بدون تغییر در دستگاه باقیمیماند. در صورتی که قصد دارید بهطور کامل دستگاه خود را بازنشانی کنید، از گزینه Erase All Content and Settings کمک بگیرید.
ـ در اندروید باید پس از مراجعه به Settings و فشار گزینه Backup and Reset گزینه Factory data reset را پیدا کرده و روی آن فشار دهید. در ادامه پس از نمایش هشدار تائید انجام عملیات و تائید آن از سوی شما همه تنظیمات به حالت اولیه بازنشانی شده و دستگاه شما همچون روز اول قابل استفاده است.